Andrés Carne de Res és un famosíssim restaurant situat a Chia, a 20 Km de Bogotà,
on tota la proposta és pur espectacle.
El local carregat d'al·legories i mils d'objectes inversemblants penjats als sostres i parets
–des d'imatges religioses fins a mascares de carnaval–
configuren una posada en escena del més pur estil kitsch combinat amb un autèntic aroma crioll.
Aquest mega restaurant, insígnia de Colòmbia, amb els seus 2.000 m2 i més de tres-centes cinquanta taules acull dia darrere dia
més de 3.000 persones entre turistes i colombians el que el fa únic al món, on es pot començarmenjant especialitats colombianes
i acabar ballant al ritme del ballenato...
Aquest mega restaurant, insígnia de Colòmbia, amb els seus 2.000 m2 i més de tres-centes cinquanta taules acull dia darrere dia
més de 3.000 persones entre turistes i colombians el que el fa únic al món, on es pot començarmenjant especialitats colombianes
i acabar ballant al ritme del ballenato...
Andrés Jaramillo el va fundar l'any 1982 i s'ha convertit en un referent internacional
en la restauració colombiana amb una carta extensíssima i on serveixen unes carns exquisides.
També la mateixa carta-menú és un veritable poema...
El més excéntric, barroc i fascinant restaurant que mai he visitat.
El més excéntric, barroc i fascinant restaurant que mai he visitat.
![]() |
PER TORNAR AL MENÚ PRINCIPAL:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada