dilluns, 30 de novembre del 2015

CHIANTI A LA TOSCANA. 2012




El Chianti és un dels vins negres més prestigiosos del món. La seva tradició vinícola es remunta al segle XIII.

Estan elaborats amb la varietat de raïm Sangiovese i també amb coupage –no més del 10%– 
de Cabernet Sauvignon, Merlot o Syrah.

L'avall de Chianti, entre les províncies de Florència i Siena, amb ple cor de la Toscana, 
aplega uns pintorescs poblets medievals  entre turons de vinyes, oliveres, castanyers, nogueres i alzines 
on es produeix un excel·lent producte: el reconegut vi de Chianti: Classico Gallo Nero, Colli Aretini, Colli Fiorentini, Montalbano, Colline Pisane, Rufina…, entre molts d'altres.

Un luxe perdre's entre castells, bodegues, carreteres i paisatge assaborint la seva gastronomia…











































PER TORNAR AL MENÚ PRINCIPAL:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada