dilluns, 2 de febrer del 2015

CARNS AL MERCAT CENTRAL. ATENES. 091239



El Mercat Central –Ágora Kentriki– és un edifici neoclàssic construït el 1875, 
limita amb els carrers Athinas, Evripidou, Eolou i Sofokleous i resta obert des de ben matí fins a darreres hores de la nit.

Els veritables protagonistes són les carns, principalment de xai que ocupen més de cent carnisseries. 
Alguns carnissers vénen de generacions que tenen parada de venda de fa més d'un segle.

Aquest espai és especialment potent al capvespre. 
Impressiona veure els xais espellats i oberts en canal exposats a les carnisseries on els venedors competeixen entre ells 
a crits, augmenten el ja per si elevat nombre de decibels del lloc...

Carnissers, amb bates blanques on es dramatitza el color de la sang de les carns que manipulen... 
Llums i ganivets, bistecs, fetges, costellams... i lletreros que no sé què coi deien...

Em transportava a una posada en escena entre Le Boucher d'en Claude Chabrol i la Matanza de Texas de Tobe Hooper...


























PER TORNAR AL MENÚ PRINCIPAL:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada