5 febrer 2015
Preparant, una setmana abans, amb la Sara, Ferran, Carol, Mari Carmen i Albert la "trobada puntarelle".
12 febrer 2015
Sopar al Caruso: un festival.
Arribada d'un poblet al sud de Roma el papa de la Sara amb un menjar acabat de collir i aquí introbable: les Puntarelles...
El Puntarelle també conegut com a Cicoria Catalogna o Cicoria asparago, és un tipus de xicoira que es conrea
habitualment a Itàlia, sobretot a la zona de Roma, on és molt apreciat pel seu gust amarg.
És una planta semblant a l'escarola, però quan es desenvolupa, es diferencia d'aquesta, ja que forma al centre una tija del que surten múltiples brots.
Els brots són la part més apreciada de la planta i solen preparar-se en amanida, amb una vinagreta d'anxoves, all i bitxo..,
donant-li un toc lleugerament picant...
Vam començar amb aquesta amanida, una delícia de sabor i una apreciada sensació de frescor.
I per acabar, uns luxuriosos postres...
Publicació de Mari Carmen al FB
PER TORNAR AL MENÚ PRINCIPAL:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada